BON VOY X PEACE PARKS

BON VOY x PEACE PARKS Edition består av ett Sydafrika-inspirerat innerfoder som enkelt går att ta ut och maskintvätta.

Resor handlar inte bara om att utforska nya horisonter och uppleva olika kulturer. Det bör också involvera att bevara vår planets skönhet och stödja de samhällen som gör vår resor minnesvärda. BON VOY stödjer Peace Parks Foundation, just av den anledningen. “Peace Parks uppdrag stämmer överens med vårt engagemang för ansvarsfulla och hållbara resor,” säger Emma Ahlgren – grundare till Bon Voy.


Dessutom är vårt mönster inspirerat av det rika vildlivet i södra Afrika, som Peace Parks Foundation arbetar för att bevara och skydda. Det är en hyllning till naturen och mångfalden på vår planet.

”Personligen har jag en djup förkärlek för Sydafrika, och att stödja organisationer som Peace Parks Foundation är en förlängning av mitt engagemang för att bevara och vårda detta resmål för framtida generationer att njuta av.” säger Emma Ahlgren.

Peace Parks Foundation är dedikerad till att bevara södra Afrikas naturliga skönhet och vilda djur samtidigt som de stärker lokala samhällen.

”Vi brinner särskilt för deras tursimutbildning, som hjälper kvinnor från utsatta områden att lyckas inom turistnäringen”, säger Emma Ahlgren.

Peace Parks Foundation främjar den biologiska mångfalden och ekosystemen i södra Afrika. Insatserna bevarar djur och natur samt förbättrar livskvaliteten för människor som bor i området och skapar därmed långsiktig tillväxt.  

De stora ekosystemen, som ofta sträcker sig över internationella gränser, främjar regionalt samarbete och fred i regionen. 

Ett av de betydelsefulla initiativen från Peace Parks Foundation är stödet till SA College for Tourism, som utbildar kvinnor från utsatta områden med färdigheter och kunskaper som krävs för att lyckas inom turistnäringen. Utbildningen ger kvinnorna möjlighet till trygg försörjning. Många återvänder till sina hemtrakter efter utbildningen för att starta egna verksamheter inom ekoturism och stödjer på så sätt en hållbar tillväxt i regionen.

– Vi är glada och tacksamma för samarbetet med BON VOY, säger Helena Johnzon Dahl på Peace Parks Foundation. Varje bidrag från BON VOY hjälper oss att fortsätta vårt arbete med att skydda södra Afrikas värdefulla ekosystem.   

BON VOY x PEACE PARKS Edition består av ett Afrika-inspererat innerfoder som enkelt går att ta ut och maskintvätta.

För varje såld BON VOY x PEACE PARKS edition går 10% oavortat till Peace Parks Foundations arbete i södra Afrika.

Här kan du köpa ditt exemplar och på sätt vara med och stötta Peace Parks Foundations arbete.
Kontakta gärna Helena Johnzon Dahl om du will veta mer om samarbetet eller om Peace Parks Foundations arbete helena.johnzon@peaceparks.se


Dela

Stöd oss
Swish: 900 1587
Plusgiro: 90 01 58-7
Peace Parks Foundation Sweden, Olof Palmes gata 29, 111 22 Stockholm
Tel +46 8 748 00 90, info@peaceparks.se