7 miljoner till djur, natur och människor i södra Afrika

Sammanlagt fick 60 ideella organisationer dela på över en miljard kronor som samlats in genom alla som har en eller flera Postkodlotter. Peace Parks Foundation har fått stöd sedan 2010 och vi har sammanlagt fått hela 127 350 433 kronor.

Postkodlotteriet finns till för att stödja ideella organisationer. Hela miljardöverskottet från lottförsäljningen går till att stärka civilsamhället. Peace Parks Foundation är en av de ideella organisationer som får ta del av överskottet som delas ut varje år. Eftersom stödet inte är öronmärkt är det extra värdefullt. Organisationen kan använda pengarna där behoven är störst och bygga verksamhet långsiktigt.

Stödet från Postkodlotteriet gör det möjligt för oss att fortsätta vårt arbete med att skapa en långsiktig framtid för djur, natur och människor i södra Afrika.

Peace Parks Foundation bevarar den biologiska mångfalden och ekosystemen i naturskyddsområden som sträcker sig över landsgränserna i 10 länder i södra Afrika. Vi verkar för en miljömässigt, socialt och ekonomiskt hållbar utveckling i de 10 länder vi jobbar inom. Våra insatser bevarar djur & natur och förbättrar livskvaliteten för människor som bor i området och skapar därmed långsiktig tillväxt i dessa stora ekosystem.

Dela

Stöd oss
Swish: 900 1587
Plusgiro: 90 01 58-7
Peace Parks Foundation Sweden, Olof Palmes gata 29, 111 22 Stockholm
Tel +46 8 748 00 90, info@peaceparks.se